KENTTE İYİLİK HÂLİ ÇALIŞTAYI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI!

Kentte İyilik Hali Çalıştayı

Mekanda Adalet Derneği, Marmara Belediyeler Birliği işbirliğinde 22 Kasım 2024 Cuma günü Kentte İyilik Hâli Çalıştayı düzenliyor. Çalıştay programı belediyelere kentte sağlık ve iyilik hâli yaklaşımına ilişkin farkındalık kazandırmayı amaçlıyor. Başvuru için son tarih 11 Kasım 2024.

  • Tarih: 22 Kasım 2024, Cuma
  • Saat: 13:00 – 17:00
  • Yer: Postane, İstanbul
  • Katılım: Ücretsiz, Belediyelerden Katılımcılara Açık, Başvuru Gerekli
  • Son Başvuru: 11 Kasım 2024, 23:59

Belediyeler stratejik plan hazırlıklarını tamamladı, sırada faaliyetlerin planlanması süreci var. Bu çalıştay belediyelerin faaliyet ve projelerini hayata geçirirken sağlık ve iyilik hali yaklaşımını nasıl entegre edebileceklerine ilişkin birlikte çalışma ve öğrenme deneyimi sunmayı hedefliyor.

İstanbul Galata’da bulunan Postane binasında bir araya gelecek katılımcılar aynı zamanda eski İngiliz Postanesi binasının yeniden işlevlendirilmesiyle oluşturulan ve üçüncü yılını dolduran binadaki hizmetleri deneyimleme fırsatı bulacak.

BAŞVURU ▼

Çalıştaya katılım kontenjanla sınırlıdır. Son başvuru tarihi 11 Kasım 2024 olan çalıştaya katılım sağlamak isteyen ilgililer aşağıdaki bağlantı üzerinden başvuruda bulunabilir. Başvuru sonuçları 15 Kasım 2024 tarihinde e-posta yoluyla iletilecektir.

KENTTE İYİLİK HÂLİ PROJESİ HAKKINDA ▼

Mekanda Adalet Derneği’nin yürüttüğü Hollanda Krallığı Büyükelçiliği MATRA fonu tarafından desteklenen proje, kentlerde toplum sağlığı ve iyilik hâlini zedeleyen koşulları ortaya çıkarmayı, bu koşulların değiştirilmesi ve sağlığı ve iyilik hâlini destekleyen yaşam alanlarının oluşturulması için çözüm önerilerini ortaya koymayı hedefliyor.

Proje kapsamında üretilen çıktılar için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Hollanda Kraliyet Logo

Bu çalıştay Hollanda Krallığı Büyükelçiliği MATRA fonu ile desteklenen proje kapsamında düzenlenmektedir. İçeriğinin sorumluluğu Mekanda Adalet Derneği’ne aittir. Hollanda Krallığı Büyükelçiliğinin görüşlerini yansıtmamaktadır.